Menu

Handelsbetingelser

Handelsbetingelser og Persondatapolitik


Vi lever op til alle de krav der findes i loven, indenfor dette område, hvorfor du trygt kan handle i vores butik.
Nedenfor har vi inddelt emnerne i områder, så du let kan finde hvad du søger. Er du i tvivl, eller er det uklart, så ring eller skriv til os. 
 
Vores motto er; Der er altid en løsning af situationen.

Hos os arbejder der rigtige mennesker, som du kan tale med, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål.


Med venlig hilsen 
Merete Sjøgren.

 

 

Her er vi, med navn og kontakt oplysninger:
 
www.bookseat.dk

Kimbrer-Ide Aps
Kattinge Bygade 16 B
4000 Roskilde
CVR-nr. 31494095

E-mailadresse: info@bookseat.dk
Telefonnummer 46 40 12 95

Ansvarlig: Merete Sjøgren

Indholdsfortegnelse:

1. Hvis du fortryder dit køb (fortrydelsesret)

2. Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

3. Hvad skal jeg sende med tilbage?

4. Hvis der er noget galt med varen (reklamationsret)

5. Hvor hurtigt skal jeg reklamere?

6. Vi refunderer rimelige fragtomkostninger

7. Vi har brug for følgende information når du sender varen til os

8. Levering

9. Hvad gør vi med dine personlige oplysninger (persondatapolitik)

10. Cookies

11. Logstatistik

12. Betaling

13. Klagegang

1. Hvis du fortryder dit køb (fortrydelsesret)

Efter den nye forbrugeraftalelov mister du som køber ikke længere fortrydelsesretten, selv om du tager varen i brug. Dog skal du give besked inden 14 dage efter leveringen af dine varer, hvis du vil benytte dig af din fortrydelsesret.

Hvis du har taget varen i brug, kan vi fratrække et rimeligt beløb svarende til den forringelse af varens værdi, som brugen har medført.

I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. 

Hvis du vil benytte dig af fortrydelsesretten, skal du inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved info@bookseat.dk eller ved at benytte fortrydelsesformularen. 

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Hvis du ønsker at klage i forbindelse med håndteringen af din fortrydelsesret, kan du gøre det til:

Forbrugerklagenævnet

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen

Carl Jacobsens Vej 35

2500 Valby

2. Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Kimbrer-Ide Aps

Kattinge Bygade 16B

4000 Roskilde

Du kan også fortryde købet ved at aflevere den personligt på ovenstående adresse.

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.

Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

3. Hvad skal jeg sende med tilbage?

Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen eller fakturen. Det er ikke et krav, men ekspeditionen går hurtigere hvis du udfylder vores formular eller vedlægger følgende; Ordrenummer, navn og telefonnummer.

Bemærk! Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

4. Hvis der er noget galt med varen (reklamationsret)

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.

Når du handler på www.bookseat.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

5. Hvor hurtigt skal jeg reklamere?

Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

6. Vi refunderer rimelige fragtomkostninger

Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.

Varen sendes til:

Kimbrer-Ide

Kattinge Bygade 16B

4000 Roskilde

7. Vi har brug for følgende information når du sender varen til os

Når du returnerer varen, bedes du oplyse hvad problemet er, så detaljeret som muligt.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

8. Levering

Vi bestræber os på at levere dine varer hurtigst muligt efter ordremodtagelsen. Hvis du ønsker levering på en bestemt dag eller på en bestemt adresse skal du huske at notere det ved oprettelse af orden.

Vi leverer varer inden for 2-3 hverdage efter ordremodtagelse. 

Undtaget er varer, der er i restordre - du vil her modtage mail fra os med forventet leveringstid.

(Alle vores leveringstider regnes fra først kommende arbejdsdag kl. 8.00)

Kimbrer-Ide leverer til hele Danmark med undtagelse af ikke brofaste øer samt Grønland og Færøerne. Du kan kontakte Kimbrer-Ide på telefon 46 40 12 95 for oplysninger om, hvordan og hvortil vi kan levere i dit område.

Levering af varer anses for sket, når Posten har leveret varen på leveringsadressen, og kunden har modtaget varen. Vælges det, at varen må stilles, har kunden selv ansvaret for varen, så snart Posten har stillet varen på modtager adressen. Skulle kunden ikke være der til at modtage en vare, som ikke må stilles, vil Posten lægge en seddel, hvorefter varen kan afhentes på det angivet posthus / postbutik. Det er muligt at benytte alternativ leverings adresse feks. din arbejdsplads.

Hos Kimbrer-Ide bestræber vi os på hurtig levering og personlig service. Alle ordrer bestilt på hverdage inden kl. 12:00 afsendes senest førstkommende hverdag. 

Hvis du skal bruge varerne til en bestemt dato eller på en bestemt adresse er du velkommen til at skrive det under "kommentarer", så gør vi, hvad vi kan for at hjælpe.

Vi bruger primært Post Danmark til alm. forsendelser. 

Vi lagerfører alle de varer, som du finder på vores hjemmeside. Dog kan det forekomme, at enkelte varer er udsolgt, og der vil så være ekstra leveringstid. I så fald vil vi kontakte dig. Vores leveringstid på lagerførte varer er 2-3 hverdage.

Husk at gemme dit ordrenummer hvis varen returneres og pengene skal refunderes.

FRAGTPRISER

Vi bruger primært Post Danmark, der leverer lige der, hvor du ønsker det – du vælger forsendelsesmetode, når du gennemfører ordren.

Levering til privatadresse eller erhvervsadresse for 1 stk. Bookseat er kr. 33,- Dette er den rene porto Post Danmark tager, der er derved ikke gebyr eller andet tillagt.

Afhentning: Afhent dine varer på vores lager ved Roskilde, det er gratis. Bestilling og betaling SKAL foretages via hjemmesiden på helt normal vis. Kontakt os for nærmere aftale om afhentning på info@bookseat.dk

9. Hvad gør vi med dine personlige oplysninger (persondatapolitik)

For at vi kan sende vare til dig, som du har købe hos os. Har vi brug for følgende oplysninger:

   Navn

   Adresse

   Telefonnummer

   E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Kimbrer-Ide og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Vi har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Den dataansvarlige på hos Kimbrer-Ide er Merete Sjøgren

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.

Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Oplysninger afgivet til Kimbrer-Ide videregives eller sælges på ingen måde videre til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Hvis du ønsker at tilmelde dig vores nyhedsbrev og modtage nyheder, gode tilbud mm kan du tilmelde dig vores Facebook side.

Som kunde hos Kimbrer-Ide har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Kimbrer-Ide via e-mail info@kimbrer-ide.dk 

10. Cookies

På www.bookseat.dk anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig.

Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer, hvordan afhænger af din browser.

11. Logstatistik

Vi bruger en logstatistik på www.bookseat.dk hvilket betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades mv.

Logstatistikken anvendes kun med det formål, at optimere www.bookseat.dk. 

12. Betaling

På www.bookseat.dk kan du betale med Dankort eller via bankoverførsel.

Vi modtager også følgende udenlandske kreditkort: MasterCard, Maestro, Visa, Visa Electron, JCB og American Express. 

Hvis du betaler med Dankort eller andre kreditkort, bliver fakturabeløbet trukket på dit kreditkort, når varerne afsendes.

Der tages ikke gebyr ved betaling på www.bookseat.dk.

Beløbet hæves altid først på dit kort, når varerne sendes fra www.bookseat.dk. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

Det er trygt og sikkert at handle med kreditkort hos os, idet al kommunikation mellem vores betalingssystem og kortindehaveren foregår via en krypteret SSL forbindelse (Secure Socket Layer). Det er kun Teller A/S (PBS) der har adgang til dataene vedr. betalingen. Hverken Kimbrer-Ide eller andre uvedkommende har mulighed for at se de data der udveksles. 

13. Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til info@kimbrer-ide.dk eller på tlf. 46401295. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til Forbrugerklagenævnet, Carl Jacobsensvej 35, 2500 Valby, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.  

Handelsbetingelserne er senest opdateret oktober 2015